17 April gaat het gebeuren!


Wanneer?

Hopelijk op de laatste zaterdag van de lockdown. Op Zaterdag 17 April! Doe mee!

Hoe laat?

17:00 uur.

Waar?

Op Facebook!
We gaan live op ons Facebook kanaal. Dus like, hartje, volg onze Facebookpagina!

Hoe doe ik mee?

Door je in te schrijven.
En dat kan heel gemakkelijk door het inschrijfformulier hieronder in te vullen!

Je ontvangt van ons een bevestiging. Dit kan enkele dagen duren. Op zaterdag 17 april sturen wij je het inschrijfformulier.

Onze mail komt met enige regelmaat in de spambox terecht! Dus sla bij@gebrekaanbeter.nl op als contact in je e-mail programma

Moet ik nog meer weten?

Vast en zeker!
Weet je bijvoorbeeld al wanneer de prijsuitreiking is? Of hoeveel kerstbomen er in beeld komen? Vast niet. Maar lees daarvoor HIER onze uitgebreide spelregels en Q en A!Schrijf je hier in!

De bedenker van de meest originele teamnaam wint zijn lichaamslengte in eer!
Hierop mailen wij je het antwoordformulier toe.
Want we moeten jou natuurlijk kunnen bereiken om te vertellen dat je gewonnen hebt!
We zijn erg nieuwsgierig waar onze deelnemers wonen. Komen ze allemaal uit Roden of toch uit Gasselternijveenschemond?

Sla bij@gebrekaanbeter.nl op als contact in je e-mail programma (anders komen we misschien in de spambox terecht) en hou je mailbox in de gaten. Zaterdag 17 apri mailen wij jou het Google invulformulier! Volg ons!Bestel nu bij de Roner Horeca!


Het is een Lazy Sunday, dus we gaan niet koken. Bestel je hapjes, biertjes en/of het complete avonddiner bij de Roner horeca! Zij hebben heerlijke, leuke en verassende boxen die ze met alle liefde bij jou thuisbezorgen! Van een lekkere tapasplank of sushi tot een compleet drie gangen verassingsmenu, het kan allemaal! Als je maar bestelt! Doe het nu!

Het Wapen van Drenthe

Het Wapen van Drenthe

Plaats dagelijks tot 18:00 uur je bestelling voor dezelfde dag. Van borrelpakket, drie gangen verrassingsmenu’s tot aan lekkere speciaal biertjes. Haal je gerechten op of laat het thuisbezorgen. Geef aan wat je wilt bestellen, selecteer de datum en gewenste bezorgtijd en betaal via iDEAL. Smakelijk eten!

Bestel bij het Wapen van Drenthe

Cuisinerie Mensinge

Na afloop van Gebrek aan Beter The Quiz genieten van een heerlijke culinaire diner? Bestel dan bij Cuisinerie Mensinge een heerlijk drie gangen menu van de chef! Maar je mag natuurlijk ook a la carte bestellen en ook voor een lekker stamppotje kun je bij Cuisinerie Mensinge terecht. Bestel wel voor 14:00 uur! Eetsmakelijk!

Bestel bij Cuisinerie Mensinge

Mo’s Café

Zin in een lekkere tapas schaal voor tijdens Gebrek aan Beter The Quiz. Eventueel met een lekker flesje wijn erbij of een speciaal biertje? Alles is mogelijk. De schalen zijn voorzien van zowel vis en vleesgerechtjes. Stuur een appje of bel naar 06-46 38 68 45

Bestel bij Mo’s café!

Onder de Linden

Een plank vol heerlijke bourgondische hapjes incl. gekruid stokbroodje en smeersels? Die bestel je bij Onder Linden. Eventueel met een Speciaalbier verrassingspakket of flesje wijn. Liever na de Quiz een hapje eten? Ook dat kan bij Onder de Linden!

Bestel bij Onder de Linden

La Comida

Een speciale Lazy Sunday aanbieding bij La Comdia! Nachos gehakt met Friet en saus voor € 10,- p.p. Maar natuurlijk kun je er ook terecht voor hun gebruikelijke afhaalgerechten, huisgemaakte tapas of onze familie deal voor 4 personen. Bestellen doe eenvoudig en snel per telefoon (050 5013035) of per mail o.v.v. Lazy sunday deal

Bestel bij La Comida!

Bella Sardegna

“Wij zijn dagelijks geopend van 16.30 uur tot 20.00 uur. Bestel online op www.bellasardegna.nl en laat je bestelling thuis bezorgen in Roden & Nieuw-Roden. Kom je je bestelling liever afhalen? Bel ons dan op 050 – 501 4848”

Bestel bij Bella Serdegna

Sta je er als Horeca ondernemer niet tussen maar wil je er wel bij staan? Mail snel naar bij@gebrekaanbeter.nl en wij maken (geheel vrijblijvend en kosteloos) promotie voor je!Wil je Gebrek aan Beter the Quiz steunen? Dat kan!

Wij zijn bij Gebrek aan Beter begonnen met de online pubquiz. Het is voor ons hobby en een hobby mag geld kostenen dat kost deze quiz dan ook. Vinden we geen probleem maar het moet ook weer leuk blijven! Wil je, bij Gebrek aan Beter, the Quiz steunen? Dat kan en wel hier via PayPal en hier via een betaalverzoek (Tikkie).

Wat doen jullie dan met die centjes?
OOnze prioriteit ligt bij de winnaar! Wij vinden dat die een leuke prijs verdient. Oftewel een lekkere tappas- borrelschaal van een horeca gelegenheid naar keuze. Als er nog wat over is, gaat dat naar een attentie voor onze gastvrouw, vanwaar wij de quiz opnemen. Mocht er dan nog wat in de pot zitten? Dan gaan we dat investeren in prijzen! Prijzen besteld bij de Roner horeca voor jullie! Dus elke euro die gegeven wordt, komt in de vorm van bij de Roner horeca bestelde hapjes weer bij jullie terug!

Oftewel, je ziet ons volgende week niet in een door jullie bekostigde Mercedes door Roden heen rijden….

En op verzoek sturen wij jullie graag een financieel overzicht toe! Want alles wordt keurig bijgehouden!